10-11-2014

Vanmorgen heeft ons het trieste bericht bereikt dat Marius Suiker op 51-jarige leeftijd is overleden. Marius was sinds 2006 vrijwilliger van het Zomerparkfeest. Hij maakte foto’s voor ParkPraot en onze website. Marius kreeg kortgeleden te horen dat hij een ernstige vorm van kanker had die niet meer te genezen was. Hieraan is hij gisteravond overleden.

Wij kennen Marius als een joviale en vriendelijke man. Wij herinneren ons zijn lach en zijn goeie zin op de redactie van ParkPraot. Als fotograaf maakte hij vele bandfoto’s, maar richtte hij zijn camera het liefste op de bezoekers zelf. Vele honderden mensen werden door hem gefotografeerd de afgelopen negen edities. Veel van die foto’s staan gelukkig nog in ons fotoarchief op onze website en op Facebook.

Marius was daarnaast bekend als zanger van vastelaovesliedjes. Twee liedjes eindigden vorige maand nog bij de beste vier op de Jocus Leedjesaovend.

Wij gaan Marius ontzettend missen. Wij wensen zijn familie, vrienden en naasten heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verdriet.