19-01-2015
Natuurlijk was ook Zomerparkfeest de afgelopen week in het noorden voor Eurosonic Noorderslag. Met vier man sterk hadden we goede afspraken met bookers, collega’s en andere muziekprofessionals en bezochten we seminars met interessante popthema’s van dit moment.

Daarnaast zagen we natuurlijk héél veel acts waarvan er een aantal zeker gaan terugkomen naar Venlo! Om te beginnen komende zaterdag, want dan spelen The Miseries, The Cool Quest, Sue the Night en Nouveau Vélo op onze Wintereditie in Grenswerk.


Pers enthousiast over acts Wintereditie

Zowel The Miseries als Nouveau Vélo werden door 3VOOR12 opgenomen in de top 25 van het festival. De Volkskrant noemt Nouveau Vélo vandaag ‘één van de avontuurlijkste Nederlandse indiebands van het moment’. Ook Sue the Night kreeg ook een klinkende recensie van het muziekblog van de VPRO en ook muziekblad OOR is positief over de acts van de wintereditie. The Cool Quest was te gast in de 3FM On Stage Container. Kijk hieronder het nummer Sunshine terug!

The Cool Quest met 'Sunshine' in de 3FM On Stage containerSue The Night live op Noorderslag 2015:


Eurosonic

Eurosonic richt zich op de intertionale muziektalenten. Acts die ons zijn opgevallen tijdens drie dagen Eurosonic waren onder andere: Joy Wellboy, Die Nerven, Bad Breeding, AURORA, Acid Arab, BEA, Oscar & the Wolf, Mountain Bike, Bombay, Melanie de Biasio, Vök, STUFF., Seinabo Sey, Paceshifters, MOURN, Ibeyi, Happyness en The Micronaut.

Noorderslag

Op Noorderslag gooiden behalve de acts van de Wintereditie nog een aantal Nederlandse namen hoge ogen, waaronder: Afterpartees, Yuko Yuko, Emil Landman, Rondé, The Black Cult, Cookachoo, Sarah-Jane, The Deaf, John Coffey, Weval en Kovacs.