25-01-2015
Wow wat een tof weekend was het. Vrijdag deed Myles Sanko het swingende soulfeestje van het afgelopen Zomerparkfeest nog eens dunnetjes over voor 300 bezoekers in Grenswerk. En gisteren viel met dubbele bezoekersaantallen alles op zijn plek.

Sue the Night presenteerde haar debuutalbum met een zesmansband en deed dat met verve. The Cool Quest zette de zaal op de kop met dikke funk en live hiphop. Nouveau Vélo liet horen waarom ze een van de spannendste gitaarrockbands van Nederland zijn en Micha Wertheim zorgde voor een welkome afwisseling in de Zaal met een geïmproviseerde comedyshow van twintig minuten.

Afsluiter van de avond was Tim Knol met zijn nieuwe band The Miseries. Hij heeft zijn lieflijke liedjes verruild voor stevige gitaren en rockte een heerlijk einde aan een geweldige avond.

Met 600 bezoekers is Grenswerk normaalgesproken uitverkocht, maar omdat de mensen zich verspreidden over het hele gebouw was het gezellig vol maar nergens te druk. Er werd gedanst in de DJ-ruimte en er waren inspirerende lezingen en optredens van Kunstbende in de oefenruimtes.

Al met al kijken we terug op een supergeslaagd weekend. Wellicht dat we acts van deze Wintereditie ook terug gaan zien in de zomer. In de komende dagen worden er nog foto's online gezet om na te genieten. Ondertussen gaan we aan de slag met de editie voor de zomer. Houd onze facebook en twitter in de gaten voor ontwikkelingen.

Iedereen bedankt en tot in de zomer op 20, 21, 22 & 24 augustus!