01-06-2015

Win een podiumplek op het festival!

Zomerparkfeest en 3FM slaan de handen ineen met een 3FM Serious Talent Stage op de openingsdag van het festival. Donderdag 20 augustus wordt het Vriedenpodium omgedoopt tot 3FM Serious Talent Stage met optredens van Daimy Lotus, Emil Landman, Sue The Night en The Cool Quest. 3FM organiseert bovendien een wedstrijd voor de laatste open plek op het podium. Bands of artiesten kunnen zich vanaf nu opgeven bij 3FM.

Wat zijn 3FM Serious Talents?

Elke twee maanden worden (ongeveer) vier acts door 3FM uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zij krijgen airplay op 3FM en komen regelmatig langs in de studio. 3FM Serious Talent is dé springplank voor nieuw Nederlands talent. Vier van die acts krijgen 20 augustus een plekje op het speciale 3FM Serious Talent Stage. Zomerparkfeest heeft tevens andere Serious Talents zoals Afterpartees, Kovacs en Rondé op het affiche dit jaar, maar die spelen op andere podia op andere dagen tijdens het festival.

Contest

Daarnaast organiseert 3FM een wedstrijd waarvoor iedereen die op Zomerparkfeest op wil treden zich voor aan kan melden. Kijk hiervoor op de speciale webpagina van 3FM. Aanmelden voor de contest kan tot 21 juni. 3FM maakt daarna een keuze uit de beste kandidaten. Publiek kan daarna stemmen voor de winnaar. Die mag Zomerparkfeest-donderdag het 3FM Serious Talent Stage openen.