10-07-2015

Het is inmiddels een vaste traditie op de vrijdag van Zomerparkfeest: de tent gevuld met kwieke 55-plussers voor een gezellig samenzijn tijdens het Senior Zomerparkfeest. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten worden twee sessies georganiseerd, met hetzelfde programma.

Doe je (groot)ouders een plezier
Dit jaar op het programma: Vital Wolter, Thei & Marij, Schoën Luuj, Neet Ónaeve, Operette Kwartet en De Paloma’s. De presentatie is in handen van Herm Pollux. Het Senior Zomerparkfeest is bedoeld voor iedereen van 55 jaar en ouder. Zomerparkfeest geeft alle senioren in de regio een kans op een kaartje voor dit gezellig samenzijn. Ben je zelf 55 of ouder: koop dan een kaartje. Duurt dat nog even: doe dan je ouders of grootouders een plezier!

Kaarten via SOB
Iedereen kan vanaf nu kaarten bestellen via SOB Venlo, de Stichting voor Senioren. Een kaartje kost € 8,- en geeft behalve een gezellig programma recht op een kop koffie met een lekkernij en twee consumptiebonnen. We verkopen kaarten om ervoor te zorgen dat iedereen ook daadwerkelijk een plekje heeft. Bezoekers betalen met de € 8,- eigen bijdrage de consumpties, het programma is net als de rest van Zomerparkfeest gratis.

Ochend- en middagsessie
Het Senior Zomerparkfeest vindt plaats op vrijdag 21 augustus. De eerste sessie begint om 10.30 uur en duurt tot 13.00 uur. De tent gaat om 10.00 uur open. Vanwege het tijdstip worden bij de ochtendsessie twee broodjes uitgedeeld. De tweede sessie is van 14.30 tot 17.00 uur. De tent gaat dan om 14.00 uur open.

Meer info is te lezen op de website van SOB Venlo: www.sobvenlo.nl.