14-07-2015

Na een succesvolle test vorig jaar, wordt er dit jaar een vervolg gegeven aan de festivalbus. Dit maakt het voor bezoekers uit de regio gemakkelijker om naar Zomerparkfeest te komen in augustus. De festivalbus is een samenwerking met Munckhof. Bezoekers kunnen op verschillende plekken in de regio opstappen.

Bezoekers die met de trein komen uit omringende gemeenten missen noodgedwongen een deel van het programma omdat de laatste treinen vroeg vertrekken. Taxivervoer terug naar huis is relatief duur. Daarom biedt Zomerparkfeest in samenwerking met Munckhof een betaalbaar alternatief. 

Drie verschillende routes
Munckhof biedt touringcarvoer op drie verschillende routes. Een kaartje voor een retourticket kost € 12,50. Die prijs is inclusief drie consumptiebonnen voor het festival. Bij aankomst hoeven busreizigers dus niet meteen in de rij voor een eerste consumptie.
De eerste route vertrekt vanuit Venray en rijdt via Horst en Sevenum naar Venlo. De tweede route gaat via Maasbree en Baarlo naar Zomerparkfeest en de derde route rijdt vanaf Reuver en Belfeld naar Venlo. De tijden en opstapplekken in de verschillende plaatsen staan vermeld op de
site van Munckhof. Hier kunnen bezoekers meteen een plekje reserveren. De terugreis is iedere avond om 01.00 uur. 

Maatwerk
Voor groepen vanaf 25 personen is maatwerk mogelijk. Dan wordt bekeken of er een opstapplaats toegevoegd kan worden tegen hetzelfde tarief. Neem hiervoor contact op met Munckhof. Zomerparkfeest vindt plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 augustus. De festivalbus is alle vier de dagen beschikbaar.