20-07-2015

Powerpopband Afterpartees uit Horst pakt op Zomerparkfeest uit met een Limburgse revue vol gasten. Heideroosjes-zanger Marco Roelofs, de Maastrichtse schlager-koningin Beppie Kraft en het Venlose carnavalstrio en LVK-kampioen W-Dreej zijn sowieso van de partij. Onder de naam AFTERPARTEES JOEKSKAPEL XXL wordt het donderdag 20 augustus een dolle bende op de Main.

Club- en festivalfavoriet
Afterpartees heeft zich het afgelopen jaar ontwikkeld tot een stevige club- en festivalfavoriet. De band stond vorig jaar al op de bühne van Zomerparkfeest en keert dit jaar terug. Ditmaal met een JOEKSKAPEL XXL SHOW waarin niets te gek is en de band zijn Limburgse identiteit uitvent. De band gaat nummers van de gasten in een nieuw jasje steken en met veel poeha presenteren in het park.

Verrassing
Welke nummers een speciale Afterpartees-makeover krijgen blijft nog even geheim, net als de rest van de gasten. Er wordt ook gebruik gemaakt van extra muzikanten, een koor en andere toeters en bellen om de show nóg meer schwung te geven.

Eenmalig
Daarnaast speelt de band natuurlijk ook eigen werk. Dat betekent heerlijke 70’s powerpop en vuige garage-rock die live het best tot zijn recht komt. Afterpartees staat dit jaar op grote festivals als Lowlands en Zwarte Cross en krijgt regelmatig airplay op 3FM. Alleen op Zomerparkfeest is de band echter eenmalig als AFTERPARTEES JOEKSKAPEL XXL te zien. Dit Limburgse feest is de afsluiter van de donderdagavond op Main. Een show om bij te zijn!