04-08-2015

Zomerparkfeest biedt niet alleen een gevarieerde line-up op het gebied van muziek, maar ook een uitgebreide Food Line-up! Nieuw is het pop-up restaurant De BrandKas achter de Amigo waar je heerlijk rustig kunt genieten van een malse entrecote of een tapasplank onder de prachtige platanen.

Alles van tosti's tot Thais
Het eetaanbod in het park is reuze en voor ieder wat wils. Van iets lekker om te snacken tot volledige maaltijden. Zo hebben we: kruidige shoarma, döner en kapsalon van Amon, ambachtelijke, warme wafels en andere zoetigheden van Banketbakkerij Lamers, heerlijke steenovenpizza’s van Beppo, kibbeling en verse vis van Brasserie de Schijf, de beste ijsjes van Clevers, frietjes, snacks en hamburgers van Excellenz, Molukse gastvrijheid, sappige saté en loempia’s van Rumah Tua Thenu, fingerfood voor bij je biertje van Friture de Prins, de bekendste slager van Venlo Schreinemachers met onder meer een heerlijk broodje pulled pork, diverse biologische tosti’s van Tasti Tosty, pad thai, curry, of viskoekjes van Try Thai! Snoepzakjes voor de kleine parkbezoeker of grote snoeper vind je bij de Snoepbus. Genoeg keus dus voor grote en kleine trek.

Cocktails, shotjes en bubbels
En heb je geen zin in bier of cola: geen probleem. Denk ook eens aan Milk and Cookies dat naast pannenkoeken zomerse smoothies serveert. Koffie, cappuccino of ijskoffie is er van Coffeeminded, perfect gemixte cocktails van Dashing Blends bij de Patio en van De Cocktailkar in de eetstraat. En Shotjesbar de Galerie is de plek als je je echt even wil laten gaan. Een goed gas wijn of bubbels wordt voor je ingeschonken bij Wijnhuis Jakob Gerhardt.

Alvast smakelijk eten en proost!