VR 10:30 - Zelt - seniorenzitting - ZPF

VR 14:30 - Zelt

Het is inmiddels een vaste traditie op de vrijdag van Zomerparkfeest: de tent gevuld met kwieke 55-plussers voor een gezellig samenzijn tijdens het Senior Zomerparkfeest. Dit jaar op het programma: Vital Wolter, Thei & Marij, Schoën Luuj, Neet Ónaeve, Operette Kwartet en De Paloma’s. De presentatie is in handen van Herm Pollux. 

Iedereen kan vanaf nu kaarten bestellen via SOB Venlo, de Stichting voor Senioren. Een kaartje kost € 8,- en geeft behalve een gezellig programma recht op een kop koffie met een lekkernij en twee consumptiebonnen. We verkopen kaarten om ervoor te zorgen dat iedereen ook daadwerkelijk een plekje heeft. Bezoekers betalen met de € 8,- eigen bijdrage de consumpties, het programma is net als de rest van Zomerparkfeest gratis.

Het Senior Zomerparkfeest vindt plaats op vrijdag 21 augustus. De eerste sessie begint om 10.30 uur en duurt tot 13.00 uur. De tent gaat om 10.00 uur open. Vanwege het tijdstip worden bij de ochtendsessie twee broodjes uitgedeeld. De tweede sessie is van 14.30 tot 17.00 uur. De tent gaat dan om 14.00 uur open.

Meer info is te lezen op de website van SOB Venlo: www.sobvenlo.nl.